Δια ζώσης συνεδρίες: Ελλάδα & Κύπρο
Online συνεδρίες | Ατομικές & Ομαδικές
Δια ζώσης συνεδρίες: Ελλάδα & Κύπρο
Online συνεδρίες | Ατομικές & Ομαδικές

Σχετικά με εμάς

εικόνα_Viber_2023-09-30_13-44-34-203

Σμαρώ Βεζυρογιάννη

 • • Certified Psychotherapist
  • Bodynamic International Certified Therapist
  • Body IQ Educator
  • Money IQ Educator
  • Ikebana Sogetsu
  Certified Instructor
  • Experienced HR Development Consultant
 • smarolife@gmail.com

Επαγγελματική Εμπειρία

Η Σμαρώ Βεζυρογιάννη είναι Σύμβουλος Ανάπτυξης Δυναμικού, Ανθρωπίνων Πόρων και Σωματική Ψυχοθεραπεύτρια (ΕΑΒΡ). 

Έχει εκπαιδευτεί από τις Lisbeth και Ditte Marcher στη Σωματοδυναμική Ανάλυση (Bodynamic International Greece) και Ανάλυση του Βασικού Σωματικού Χάρτη, καθώς και στη θεραπεία Μετατραυματικής Διαταραχής (PTSD). Είναι μέλος της ΠΕΣΩΨ και της EABP. 

Έχει σπουδάσει Nομικές και Oικονομικές Eπιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει ειδικευτεί στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε παιδαγωγικές, ψυχολογικές και συμβουλευτικές εκπαιδεύσεις. 

Έχει μεγάλη εμπειρία στην συμβουλευτική, στην ψυχοθεραπεία, στο coaching  και στην δημιουργία μικρών και μεγάλων ομάδων  με κοινή στοχοθεσία, πάνω σε  θέματα που αφορούν τόσο την ψυχολογία σώματος (BODY IQ) όσο και την ψυχολογία χρήματος (MONEY IQ). Έχει δημιουργήσει ομάδες επαγγελματιών, όπου δίδαξε βιωματικά τα μυστικά της ομαδικής επιτυχίας. 

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη ομάδων σε πανελλήνιο επίπεδο (ΕΟΤ). Ασχολήθηκε εθελοντικά σε πανελλήνιο επίπεδο, με την ανάπτυξη του ολυμπιακού αθλήματος της τοξοβολίας, (υπήρξε πρόεδρος ανάπτυξης, αντιπρόεδρος διοίκησης, περιφερειάρχης ανάπτυξης στο γεωγραφικό διαμέρισμα Μακεδονίας – Θράκης – Θεσσαλίας – Ηπείρου και νήσου Κέρκυρας), και δημιούργησε μεγάλο δίκτυο εθελοντών τοξοτών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος.

Υπήρξε, επίσης, υπεύθυνη για άτομα με αναπηρία στην Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Τοξοβολίας (ΕΟΤ).  

Έχει εκπαιδευτική και εργασιακή εμπειρία στην ψυχοκινητική λειτουργία του σώματος και συμμετείχε σε ευρωπαϊκά προγράμματα έρευνας ως παιδαγωγός κυκλοφορίας (ΙΜΕΤ). Υπήρξε μέλος συγγραφικής ομάδας βιβλίων του ΥΠΜΕ.  

Συνεργάστηκε ως επιστήμων εμπειρογνώμονας στην ΓΣΕΒΕΕ  για την συγγραφή επαγγελματικού περιγράμματος. 

Είναι διπλωματούχος εκπαιδεύτρια της Ιαπωνικής σχολής SOGETSOU, στην παραδοσιακή σύνθεση ανθοδετικής και παραδίδει σεμινάρια σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Δέχεται συμβουλευόμενους online και δια ζώσης, στο γραφείο της στην Θεσσαλονίκη και στην Κύπρο.

Δημιουργεί και οδηγεί ομάδες ψυχολογίας χρήματος MONEY IQ, ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης σε χώρους εργασίας, αυτοβελτίωσης, σωματικής ψυχοθεραπείας BODY IQ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη ομαδικών ικανοτήτων για καλύτερες σχέσεις τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στον χώρο της εργασίας. 

Πιστεύει στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, εστιάζει στην αξία της διαρκούς εξέλιξης, χρησιμοποιεί την ανάπτυξη της τρυφερής καλοσύνης και επικεντρώνεται στην δημιουργία χρήσιμων υπεύθυνων ανθρώπων, συνδεδεμένων μεταξύ τους σε κοινά οράματα ωφέλιμα για τον κόσμο. 

Ειδικεύεται σε:

Body IQ
Money IQ
Ikebana
Ψυχοθεραπεία
HR Development
Ομαδικές εκπαιδεύσεις
Ατομικές θεραπείες
Διαδικτυακά & Δια ζώσης μαθήματα

Μέλος

 

Πανελλήνια Ένωση
Σωματικής Ψυχοθεραπείας

 

European Association
for Body Psychotherapy

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στείλτε μας τα σχόλια, τις ανησυχίες και τα ερωτήματά σας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε!